Bebin horoskop

Beba Jarac – Od najranijeg djetinjstva ovim bebama je potrebno da budu okružene osobama vedrog duha jer su izuzetno osjetljivi.
Sa vašom bebom budite strpljivi jer su oni detaljisti od malih nogu. Burnim aplauzom i širokim osmijehom nagradite vašu bebu
za svaki novi pomak u njegovom odrastanju. Oprezni budite kod bezazlenih prehlada.
Beba Vodolija – Ovo je era vodolija tako se spremite na puno iznenađenja. Kod ovih beba očevi imaju izraženiji autoritet
u odnosu na majku. Beba vodolija je uvijek raspoložena i voli uživati u slobodi. Pred kupanje je raskomotite i sami ćete se
u to uvjeriti. Druželjubivi su što će se vidjeti već u prvim danima provedenim u kolektivnom smještaju – jaslice ili vrtić.
Beba Riba – Zvjezdani put riba okarakterisan je sa dosta nježnosti i ljubaznosti. Za ribe kao i svaki vodeni znak unošenje
tečnosti je veoma bitna stavka u dnevnoj ishrani. Ribe su stidljive, osjećajne, ali i psihički nestabilne. Uživaju u hrani.
Prva zvečka neka joj bude u obliku svog vodenog znaka.

Beba Ovan – Spada u kategoriju prvih vatrenih znakova. On je borbena i prodorna beba koja zahtijeva bezuslovnu ljubav svojih najbližih. Vašem djetetu obezbijedite što više aktivnosti jer vladar mu je vatreni Mars – planeta koja im daje snagu. Ove bebe vole spavati i u ishrani su im najpotrebniji vitamini C i E.
Beba Bik – Pripada kategoriji zemljanih znakova. Mali bik je veoma osjetljiv i zbog toga je potrebno da bude okružen vašom ljubavlju. Obratite pažnju na ishranu od prvih dana jer su skloni gojaznosti. Ukoliko udovoljite njenim željama postaje ubrzo mirna i umiljata beba.
Beba Blizanac – Ova beba je vrlo radoznala pa je smatramo velikim istraživačem. Budite oprezni jer će tako vaša beba uspjeti da vas testira u istrajnosti. Brzo uči ali ima izraženu osobinu površnosti.
Beba Rak – Je najosetljiviji znak u emocionalnom i zdravstvenom smislu. Ova beba ima osobinu stidljivosti, ali vremenom sa odrastanjem postaje samostalna i odgovorna. Ova beba je nevjerovatno umiljata i mami osmjehe kako svojih najbližih, tako i svih ostalih.
Beba Lav – Beba koja se odlikuje energičnošću i zbog toga se ove bebe smatraju posebnim. Obožavaju da su u centru pažnje,druželjubive su ali pod uslovom da budu dominantne. Dobrog su zdravlja. Ishrana im treba biti obogaćena ribom i namirnicama bogatim vitaminima C i E.
Beba Djevica – U zvijezdama je ova beba okarakterisana kao veoma osjetljiva i intelektom nadarena. Naklonjene su im sposobnosti za zanatstvo i pisanje. Ovaj znak želi ugoditi svima, pa je moguće da se javi nervoza. Beba djevica će progovoriti u ranim mjesecima, odnosno mnogo prije nego njeni vršnjaci.
Beba Vaga – Ova beba ima izraženu potrebu za interakcijom sa drugim bebama. Uživa kada se nalazi u okruženju gdje vlada harmonija. U zvijezdama važi za posrednika tako da će se uslovno rečeno smiješiti i vama i drugima kako bi svi bili zadovoljni. Obratite pažnju na očuvanje njenog imuniteta jer u zimskom periodu moguć je pad istog.
Beba Škorpija – Ovo je vodeni znak. Vladari Mars i Pluton čine ga ratobornim i tvrdoglavim. Vaša beba je velika spavalica. Stepen inteligencije kod ovih beba je velik zato su oni ličnosti sa izraženim jačim karakternim osobinama od samog rođenja.Kroz život joj neće trebati vodič već samo podrška. Velika energija vlada ovim vodenim znakom.
Beba Strijelac – Sve što radi ova beba je u duhu pitalice 1000 zašto i 1000 zato! Zbog sklonosti da se veoma često ulijene važno je kod ovih beba voditi računa o zdravoj ishrani. Radoznalost je osobina po kojoj se prepoznaju kao i izražena hiperaktivnost. Mališani rođeni u ovom znaku uživaju u igri pa su također i druželjubivi.

www.ljepota.ba

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.